Vera is Nuenens vrijwilligster van het jaar geworden.

Vera Habraken, die pas 18 jaar is, laat zien dat het haar passie is om zich als vrijwilliger in te zetten voor anderen en ze houdt ervan om bezig te zijn met mensen die een lichamelijke en/of geestelijke beperking hebben. Ze vindt dat een uitdaging en doet dat met liefde en toewijding. Daarom vond Mark Deckers, coördinator van Club Sam, dat Vera eens in het zonnetje gezet mocht worden: Vera werd zaterdag 5 april verrast door alle deelnemers van Club Sam en de Brusjesclub en hun ouders, met een leuk dagje uit. Een dag met zijn allen naar De Efteling!

vera2

vera wordt door ons verrast in haar straat

Hoe bijzonder is Vera?

Vera is op haar 12e begonnen bij Club Sam en er gaat vrijwel geen zaterdag voorbij dat Vera op Club Sam is.

Vera is een voorbeeld voor velen, ze kent elke deelnemer op Club Sam en ze zet zich altijd vol liefde en enthousiasme in.

Vera is er altijd als eerste en gaat vaak als laatste weer naar huis bij alle activiteiten op Club Sam en bij de uitstapjes.

Vera is op haar jonge leeftijd ook al begeleidster van leerlingen en stagiaires op Club Sam en de Brusjesclub.

Vera hoort bij  de Kampcommissie voor het pinksterkamp en ze maakt deel uit van de Staff tijdens de Club Sam vakanties

Hartslag NU 

Sinds 2012 is Vera vrijwilligster bij Hartslag NU. Dit houd in dat Vera in geval van reanimatie bij haar in de buurt gewaarschuwd word en direct ter plaatse gaat om te reanimeren.

Vrijwillig les geven

Tijdens haar studie geneeskunde heeft ze de opleiding reanimatie instructeur (QRS) Qualitative Resusitation by Students gedaan.
Sinds juli 2013 geeft ze als vrijwilliger les op middelbare scholen met als doel om zo veel mogelijk burgers te leren reanimeren.

carel_johan1

onze carel met begeleider johan in de bus

Klik hier voor meer info over Club Sam en de Brusjesclub.