We hebben onze “Schikvakantie” geboekt, het is de Gezinsvakantie  in Sint Anthonis. Wij hebben gekozen voor de lodge voor 4 personen.  We hebben er zin in! Grtz. Angie Eric en Carel. Hier volgt de reisinfo:
Locatie: Camping De Ullingse Bergen Sint Anthonis (NB)

Reisinformatie
Periode :  2012
Reisduur : 8 daagse vakantie
Minimaal : 6 vakantiegangers
Maximaal : – vakantiegangers
Begeleiding : 2 of 3 personen
Leeftijd vanaf : 4 tot 18 jaar
Accommodatie : Chalet of eigen
caravan/tent
Vervoer : Eigen vervoer

Beschrijving Gezinsvakantie
Vakantie: bijkomen van een jaar hard werken. Voor ouders van een kind met een verstandelijke beperking geldt dit ook.
Maar wat als je kind ook tijdens de vakantie zoveel zorg en aandacht nodig heeft waardoor je als ouder nog niet echt toe komt aan rust en ontspanning, aandacht voor de andere kinderen en aandacht voor elkaar.
Wij hebben een idee, ga mee op gezinsvakantie!
Overdag nemen wij de zorg voor het kind met een verstandelijke beperking over, deze vakantie kom je als ouder ook uitgerust thuis.
We verblijven deze week op Camping de Ullingse Bergen te Sint Anthonis. De groepsruimte waar de dagopvang plaats vindt, biedt de basis om te kunnen spelen in een veilige omgeving. Deze week worden er diverse activiteiten aangeboden op en rondom de camping. Voor een ultiem vakantiegevoel mag een dagje eropuit niet ontbreken, we gaan met zijn allen naar Zoopark Overloon. Een kleine dierentuin met een aantal bijzondere dieren, poppenkast voorstelling en een grote speeltuin. We organiseren ook een paar avondprogramma’s waar het hele gezin welkom is! Wilt u er een avond met zijn tweetjes tussen uit? Wij bieden de mogelijkheid voor een oppas.
Vooraf aan de vakantie ontvangt u het animatieprogramma en aanvullende informatie voor de vakantieweek. De kosten van deze vakantie is deelname aan de dagopvang, inclusief lunch en activiteiten/uitstapjes voor 1 kind. De prijs van een campingplaats of chalet is niet inbegrepen.
Wilt u deze vakantie boeken, vul dan het inschrijfformulier in. Zodra dit formulier binnen is, nemen wij contact met u op om te bemiddelen voor de verblijfslocatie.
De gezinsvakantie is een ontspannen vakantie voor iedereen!
Verblijfslocatie
Camping de Ullingse Bergen in Sint Anthonis is een unieke locatie waar rust en ontspanning centraal staat. De camping ligt aan een de rand van het bos. De camping beschikt over een verwarmd buitenzwembad, speeltoestellen en een grote lucht trampoline. Er zijn twee comfortabele sanitairgebouwen aanwezig.
U hebt de keuze uit kampeerplaatsen van 100 en 150 m2. Alle plaatsen zijn voorzien van voldoende privacy, u heeft veel groen rondom uw plaats. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van 10 ampère elektra. Op de kampeerplaatsen van 150 m2 heeft u uw eigen watertappunt.

Voor meer informatie: www.schikorganisatie.nl

 

Leave a reply

 

Your email address will not be published.