Wat een mooie aflevering van rtl late night gisteren over stichting het vergeten kind. Met een glansrol voor Dinand Woesthoff. We kunnen met zijn allen helpen! Onze kinderen zijn onze toekomst.

33.000 KINDEREN IN NEDERLAND LEVEN IN SOBERE OPVANGCENTRA

Soms zonder dat u het weet op een geheime locatie bij u om de hoek om hun veiligheid te garanderen. Vergeten kinderen van 0 tot 18 jaar die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten en gevlucht zijn en opgroeien in sobere opvangcentra met minimale speelmogelijkheden. Dit is niet hoe een kinderleven moet beginnen. St. het vergeten kind geeft deze kinderen een kindvriendelijke leefomgeving waar ze kunnen spelen, bewegen en ontspannen. We bieden vrolijke activiteiten en evenementen waardoor ze weer gewoon kind kunnen zijn. En we ondernemen initiatieven om de situatie van deze kinderen onder de aandacht te brengen bij de verantwoordelijke instanties en het Nederlandse publiek.

Zoals oprichter Dinand het al verwoordde:

“Het is niet alleen de verantwoordelijkheid van de politiek, het is de verantwoordelijkheid van ons allemaal om deze kinderen niet te vergeten. Samen maken we het verschil, ieder kind een lach. Zo moet het toch zijn?”

Geweldig als je ons wilt helpen! Wij kunnen het namelijk niet alleen. Jouw hulp is daarom ongelofelijk welkom en waardevol.

Kom in actie

Maak het verschil en zet een actie op voor de vergeten kinderen in Nederland. Alle acties – van klein tot groot – juichen wij van harte toe. Van de verkoop van zelfgemaakte poppen tot en met de organisatie van een ludiek
sportevenement. Heb je vragen over het opzetten van je actie of wil je promotiematerialen aanvragen, mail dan naarinfo@hetvergetenkind.nl.

Klik hier voor de website van de stichting.