Via twitter @Lotjeenco dit bericht ontvangen, waarvoor dank!!

Nijmegen

Datum:
18/03/2012
Onderwerp:
Het Goede Doel ontbijt
Plaats:
Wageningen
Tijd:
10.00 – 12.00 uur

Het Goede Doel ontbijt

Mensen met Downsyndroom aan het werk.

Al bijna een traditie: op 18 maart 2012 wordt voor de vierde keer het Goede Doel ontbijt georganiseerd in Hotel de Wageningsche Berg. Het thema is wederom: mensen met Downsyndroom aan het werk. Drie jongvolwassenen vertellen met veel enthousiasme over hun werk. Door de werknemers met Down syndroom zelf hun ervaringen te laten vertellen wordt duidelijk welke mogelijkheden er zijn en dat zijn er meer dan over het algemeen wordt gedacht.

De beeldvorming in de samenleving over het leven en werken van mensen met Downsyndroom blijft achter bij de werkelijkheid. Hun levenskwaliteit is de laatste decennia sterk verbeterd door ontwikkelingen op medisch en pedagogisch vlak en dat vergroot de mogelijkheden op het gebied van integratie. Deelname aan het reguliere arbeidsproces is een volgende stap, maar de potentiële werkgever moet hier wel open voor staan! Het Goede Doel ontbijt brengt daarom de positieve voorbeelden van een werknemer met Downsyndroom voor het voetlicht.

Voorafgaand aan de presentaties kunt u vanzelfsprekend genieten van een zeer uitgebreid ontbijt. Hotel de Wageningsche Berg is hoofdsponsor van het ontbijt. Dankzij het hotel en vele andere sponsors komt de opbrengst van het Goede Doel ontbijt geheel ten goede aan het Goede Doel: de Stichting Down syndroom.Hier kunt u de aankondiging met meer gegevens bekijken.

Kosten: € 15,00 per persoon. Opgave via liekekoets@downsyndroom.nl of via 06-20595901

 

Leave a reply

 

Your email address will not be published.