Oproep:

Club Sam Nuenen is een zaterdagmiddaggroep voor kinderen met een beperking. Zij bieden een leuke vrijetijdsbesteding en doen dit met vrijwilligers, veelal uit Nuenen zelf.

Zoals het in 35 jaar altijd geweest is bestaat het grootste deel van de begeleiders van Club Sam uit jeugdigen. Club Sam doet het in principe elk jaar hartstikke goed met de bezetting van de begeleiders maar als de examens er aan zitten te komen wordt het altijd spannend. De grootste groep begeleiders krijgt het enorm druk met school en heeft vanzelfsprekend niet meer elke zaterdag tijd voor Club Sam. Als deze begeleiders vervolgens geslaagd zijn voor hun examens gaan ze op kamers en vaak ver weg zodat ze niet meer elke zaterdag of helemaal niet meer naar Club Sam kunnen komen. Ook wil de jeugd op stap, nieuwe kleren kopen, op vakantie enz. Hun ouders blijven niet alles voor hun betalen en vrijwilligers stoppen bij Club Sam voor een betaald baantje op zaterdag.

Zo is het altijd geweest op Club Sam en zo zal het ook altijd blijven. Hier hebben we als Club Sam ook begrip voor en we staan achter de keuzes van onze begeleiders.

Máár de laatste maanden gaat het wel heel erg hard.

Al met al heeft Club Sam dus ineens nieuwe begeleiders nodig.

Club Sam zit regelmatig met tekorten op zaterdag  omdat niet iedereen elke week kan. Ze kunnen hard 2 nieuwe stagiaires gebruiken en zouden heel erg blij zijn met zeker 2 nieuwe begeleiders.

Ken je iemand?!?

Laat hem of haar dan contact met Mark Deckers opnemen.

Zolang hij of zij ouder is als 16 jaar speelt leeftijd geen rol.

Voor meer informatie over Club Sam klik hier.

 

Leave a reply

 

Your email address will not be published.