sr 2019

3FM Serious Request: The Lifeline

Van 18 t/m 24 december lopen drie dj-teams van Goes naar Groningen voor het Rode Kruis. Dit jaar wordt er ingezameld voor de slachtoffers van mensenhandel. Wereldwijd zijn 25 miljoen mensen slachtoffer van mensenhandel. Change their stories!

Zelf in actie komen
Wil jij 3FM Serious Request: The Lifeline steunen en in actie komen voor slachtoffers van mensenhandel? Dat kan! Door een plaat aan te vragen of door bijvoorbeeld zelf flessen in te zamelen, of een evenement te organiseren. Meld je actie aan en zamel geld in voor het Rode Kruis!

De dj-acties
Natuurlijk komen onze dj’s ook in actie om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request: The Lifeline! Laat je inspireren door hun acties:

Sander & Hermans ‘Hardlopen naar de studio’
27 september 06.00u 
Sander gaat hardlopen van zijn huis in Utrecht naar de 3FM Studio. Dat is bijna 25 kilometer! Hij vertrekt om 06.00 ’s ochtends samen met Herman, die hem op de fiets bijstaat. Natuurlijk maken ze daar ook radio bij! Jij kunt ze helpen door te sponsoren en je plaatje aan te vragen bij Herman. Doe dat en wie weet hoor je jouw liedje op de radio! Het kan allemaal. Als je maar doneert!

Franks ‘De Bende Bingo’ 
De Bende van Van Der Lende heeft naast muziek nog een grote liefde: bingo! Daarom organisseert Frank een heuse 3FM Serious Request: The Lifeline bingo. Hoe jij hierbij kan zijn check je later op deze pagina.

Rob & Joriens ‘Felicitatiedienst’
Ken of ben je iemand die komend jaar iets te vieren heeft en wil je meer sturen dan een saai appje? Laat hem, haar of hét dan feliciteren door Rob en Jorien in een gierende op maat gemaakte YouTube video! Doneer hier minimaal €5,- en het wordt gefixt!

Joost & Sophie’s ‘Speeddate Service’

24 november 20:00
Anno 2019 gebruikt iedereen dating-apps om de liefde te vinden. Swipen, liken en chatten. Maar wat is er mis met ouderwetse romantiek? Joost en Sophie organiseren op 24 november 2019 een speeddate-evenement in Hilversum! Wil je meedoen? Doneer minimaal €10,- en meld je aan.

Kevin & Lieke’s ‘Kom In Actie Taxi’
Kevin en Lieke organiseren de Kom In Actie Taxi! Ze brengen je van A naar B in het 3FM busje en zorgen voor de gezelligste lift ooit. Klik hier om te doneren.

Vera & Oliviers ‘Karttoernooi’
29 september 19.00
Vera & Olivier houden van Mario Kart en willen het opnemen tegen jou! Het belooft een knotsgekke avond te worden op een vette locatie tegen special guests (OMG!!!!). Er is lekker drinken, snacks en veel bananenschillen. Wees geen Wario en speel Mario.

Doneer hier voor “change their stories”