Via de nieuwsbrief van 3FM:

Kom In Actie Maand

Deze maand staat 3FM in het teken van in actie komen voor 3FM Serious Request: Lifeline. Op de radio vertellen mensen hoe en waarom ze in actie komen en op 3FM.nl vind je tips en verhalen, net als op onze socials. Een van hen is Jens, die nu al met zijn drumschool in actie komt en een benefietconcert organiseert.
Ook met je kop op de radio? Of, nog beter uiteraard, heb je gewoon zin om iets goeds te doen voor je medemens? Maak dan hier een actie aan of kijk hier voor inspiratie.

Heb je vragen?

Vandaag zit er een callteam klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Hoe kom ik op een leuk idee? Hoe bereik ik zoveel mogelijk mensen? HOE WERKT DIT? Bespaar jezelf keuzestress en bel 0909-1336, want al je vragen worden meteen beantwoord. Bellen kan tussen 08:00 en 18:00 uur!

Ben je een echte millennial en houd je niet van bellen? Ook geen probleem, want daarvoor is er 3FM.nl/kominactie. Daar vind je voorbeeldacties vanuit 3FM en manieren om je op weg te helpen, maar ook alle acties die al zijn opgezet door andere mensen. Een flinke bak inspiratie dus. Bij vragen is kominactie@3fm.nl de place to be!

Red levens, join the lifeline

In de week voor kerst (18-24 december) lopen drie teams met twee 3FM-dj’s vanaf drie verschillende locaties in het land van actie naar actie. Ze gaan lopend door Nederland om op kerstavond aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht, het hoofdkwartier van de actie. Wil je meer weten of zelf in actie komen voor een van de doelen, klik dan hier!
Kom jij in actie of ga je je op een andere manier inzetten voor 3FM Serious Request: Lifeline? Laat het ons weten door jezelf op aanwezig te zetten in ons Facebook-event.

Klik hier voor meer info over Serious Request 2018.