We zijn weer terug van een fantastische vakantieweek in Sint Anthonis. Het was deze keer een beetje experimenteel omdat dit onze eerste begeleide vakantie op locatie was. Bovendien was het een ‘ op maat ‘ vakantie omdat onze Carel de enige deelnemer was. Ik kan zeggen dat dit nieuwe concept van Schik Organisatie Begeleide Vakanties ons alle drie heel goed is bevallen. Carel werd begeleid door Iris en Nonke. Hij is meegeweest naar o.a. Dippie Doe in Cuijk, de dierentuin in Overloon en bleef soms ook op de camping, waar hij heerlijk heeft gezwommen en geschommeld. Verder kon hij zich lekker terugtrekken in een aparte ruimte waar hij even naar muziek kon luisteren en wat eten of drinken.

Camping De Ullingse Bergen is ook erg in de smaak gevallen. Sint Anthonis is een mooie plek in Zuid Oost Brabant. De prachtige lodge was superdeluxe en de faciliteiten op de camping zijn goed. De lodge heeft een heuse bedstee en een mooi overdekt terras. Je kon ook kiezen voor een kampeerplek of blokhut en voor grote gezinnen een 6 persoonschalet. Verder zijn we erg enthousiast over Restaurant De Heksenboom, waar je heel goed kunt eten, of gewoon een drankje doen. Daar is een speeltuintje bij voor de kinderen.

Op de momenten dat Carel werd opgevangen, konden wij eens onbezorgd genieten van de vakantie. We zijn o.a. naar Ravenstein geweest en we hebben een wooninitiatief bezocht in Mill ‘stichtinghoujedakvast’, waarover ik later nog een stukje zal plaatsen op deze site. Aan het einde van de vakantie kreeg Carel een mooi overzicht mee met erg veel leuke foto’s! Daar heeft hij sinds we thuis zijn al vaak in gebladerd…

de lodge

carel in de bedstee

ravenstein

ijs eten bij clevers

dippie doe in cuijk

carel en iris

 

Leave a reply

 

Your email address will not be published.