Carel is met Club Sam een week op vakantie geweest! Bestemming Havelte. De kinderen en begeleiders hebben genoten van de dierentuin, het vlinderparadijs, het golfslagbad en Walibi! De begeleidster van Carel was Lilian. Zij heeft elke dag een verslagje geschreven in een schriftje. Met leuke tekeningen en stickertjes versierd. Ik pik de Walibidag eruit:

Vandaag moesten we vroeg opstaan omdat we naar Walibi gingen. Voor Carel is de busreis alleen al een avontuur dus dat begon al goed! Eenmaal in Walibi aangekomen gingen we in groepjes rondwandelen door het park. Ons groepje wilde meteen in de boomstammetjes, dus we waren na de eerste attractie al nat. Maar Carel zat te lachen, dus dan is het niet zo erg. Verder zijn we naar een 5D show geweest. Ik wilde een 3Dbril op z’n hoofd zetten, maar dat mocht niet, eerst moest de gewone bril af, want wat denk ik wel niet, je kan toch geen twee brillen over elkaar heen doen! Haha, maar hij vond de show echt geweldig, lachen en wijzen en zo kijken van oohhh….

pink3

walibi

We zijn ook nog in een kinderachtbaan geweest waar Carel niet meer uit wilde, de zweefmolen, de draaimolen, het reuzenrad en de theekopjes en Carel vond het allemaal fantastisch! En elke keer als we langs een achtbaan kwamen zei Carel: Trrreinn! We hebben ook naar een show van de mascottes gekeken, dat vond Carel ook erg leuk en naderhand mochten ze op de foto met de mascottes. Carel vond vooral de vrouw en de drummer leuk, die kregen allemaal knuffels en op een gegeven moment wilde Carel de hand van de vrouw niet meer loslaten.

knufpink1

Aan het eind van de dag heeft Carel nog een souveniertje gekocht, typisch voor Carel een beker waar veel drinken in kan met een rietje! Kortom een geweldige dag!

*Alle vrijwilligers van Club Sam bedankt voor deze fantastische week!*

 

Leave a reply

 

Your email address will not be published.